Outdoor team

J2 / F2 Outdoor team, la nostra manera de recolzar l’esport

A F2 Servid som molt apassionats per l’esport, i compartim els valors de l’esforç, de la constància i del treball com a camí per assolir fites. Per això, ens hem unit per crear J2/F2 Outdoor team.

Un projecte que ens fa especial il·lusió compartir amb tots vosaltres, i que esperem que tingueu un llarg trajecte per recórrer. Amb J2/F2 outdoor team donem suport a l’esport a l’aire lliure i en general, i compartim la passió per la naturalesa de tots els qui ja s’han unit a nosaltres.

Anna Comet, atleta de curses de muntanya de llarga distància ja forma part de J2/F2 Outdoor team.

L’Anna admirem la seva vitalitat, els seus valors i els seus èxits, i és per això que estem molt feliços que formi part de J2/F2 outdoor team.

La seva carrera al trailrunning va començar juntament amb l’esquí de muntanya, compaginant tots dos esports en funció de l’època de l’any fins al 2014. Finalment, el 2015 va decidir apostar pel trailrunning i centrar-se en objectius més ambiciosos que requerien una planificació específica.

 

Logistic Partners a Aran by UTMB

Com a empresa líder al sector de la protecció de mercaderies, ens sumem a la darrera edició de Val d’Aran byUTMB® com a Official Logistic Partner. Ho vam fer aportant la nostra experiència i els nostres productes durant el transport del material de l’organització, perquè tot arribés en perfectes condicions i es pogués gaudir del que és realment important, l’esport i la muntanya.